Varför kan inte vi få vara med?

Varför kan inte vi få vara med?

Vi som inte ser får inte vara med i samhällsgemenskapen på dom olika sociala medierna på grund av att folk inte tycks förstå att vi också vill kunna få våra demokratiska rättighet tillgodosedda.

Man stänger oss som inte ser helt ute från den sociala gemenskapen som dessa medier säger sig värna om och alla påstår att alla har rätt till den information som dessa medier utgör .

Men verkligheten är den att man medvetet utestänger oss som inmte ser och läser med skärmläsare genom att man hela tiden lägger upp en massa bilder och ofta med en text på som man skall kunna kommentera men eftersom det inte finns några skärmläsare i världen som kan tolka bilder sså utestänger man hellre oss från desociala gemenskapen med den motiveringen att man kan inte tänka på allt och att man har annat att göra än att se till att vi får vara med i gemenskapen.

Detta visar på en mycket konstig inställning till sina medmänniskor och man tycks inte heller förstå att man själv kan bli drabbad av en synskada som gör att man inte kan läsa det tar inte ens en sekund att bli drabbad av en synskada och vara helt utestängd från den gemenskap som man tar för given när man har fullgod syn

Annonser


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s