Har vi något existensberättigande i dagens samhälle?

Har vi något existensberättigande i dagens samhälle?

Vi med funktionshinder som gör oss helt beroende av andra personers hjälp för att kunna fungera betraktas som fuskare och bedragare av stora mått av dom personer som är satta för att se till att vi får våra lagliga rättigheter tillgodosedda man anser att vi överdriver våra hjälpbehov och i verkligheten inte har dessa hjälpbehov som vi uppger .

Genom detta synsätt ser man också till att vi inte får vara aktiva samhällsmedborgare utan vi skall isoleras från det övriga samhället genom att man inför en massa konstiga restriktioner av våra liv .

Jag tror inte att det är någon förnuftig person som skulle acceptera det liv vi tvingas leva på grund av att våra makthavare inte vill inse hur det verkligen är att leva ett liv där man är helt beroende av andra personers välvilja för att överhuvudtaget kunnfungera i livets alla olika skeenden.

Att man från högsta förvaltningsdomstolens sida med höga jurister kan komma fram till att man inte har något assistansbehov om man bara kan föra maten till mumien visar på att dessa personer lever i en skyddad värld helt skild från den verklighet som vi med omfattande funktionshinder lever .

Att man inte har behov av assistans när man är både blind och rullstolsburen visar även detta på att man totalt saknar insikt i hur livet verkligen fungera för denna grupp.

Det går väldigt fort för regeringen att stifta nya lagar som försämrar för oss assistansberoende men när man skall se till at dom redan existerande lagarna efterlevs så skall man utreda detta i flera år d och då är det inte brottom alls trots att det är uppenbart att många personer far väldigt illa och till och med avlider på grund av att man försämra assistansen

Annonser


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s